Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Çanakkale Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü

TÜM HABERLER

Başlık Yayın Tarihi
31 ‘‘Yumurta ve Yumurta Ürünlerinde Taklit ve Tağşiş‘‘ Konulu Online Seminer 21.12.2020
32 Avrupa Yenilik ve Teknoloji Enstitüsü (The European Institute of Innovation & Technology-EIT) Food, Genç Araştırmacılar ve Yenilikçiler için ‘Yenilikçi Bursu’ Başarısı 06.07.2020
33 Gıda İşleme Bölümünden Teknik Gezi 16.12.2019
34 Ders Kapsamında Öğrencilere Araştırma ve İnceleme Gezisi 11.12.2019
35 Acknowledgement For Program Donation to “Sigma Center" Company / Sigma Center Firmasının Program Bağışı İçin Teşekkür 10.12.2019
36 Acknowledgement For Program Donation to "Pipe Flow Software" Company / Pipe Flow Software Firmasının Program Bağışı İçin Teşekkür 03.12.2019
37 GMKA 5S Eğitimi Tamamlandı 27.09.2019
38 Gıda İşleme Bölümü Öğretim Üyemizin Dr. Muhammed Yüceer'in Kitabı Yayınlandı 27.09.2019
39 Çanakkale Bölgesinde Mesleki Eğitim Atölyesi ve Gıda İşleme/Analizi Laboratuvar Kurulumu¨ Başlıklı Proje Çalışmaları Sürdürülmektedir 22.08.2019
40 Bölümümüz 2. Sınıf Öğrencilerine Yönelik Teknik Gezi Düzenlendi 04.07.2019
41 Gıda İşleme Bölümü GMKA Projesi Faaliyetlerine Başladı 11.03.2019
42 Bölüm Öğrencilerimize Ödül 20.02.2019
43 Bölüm öğrencilerimiz “Startup Weekend Güney Marmara 2”ye katıldı 20.02.2019
44 TÜBİTAK, 2238 Girişimcilik ve Yenilikçilik Projeleri Yarışması'na Bölüm öğrencimiz davet aldı 20.02.2019
45 Proje Sözleşme imza Töreni 20.02.2019
Toplam 51 Kayıt