Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi

Avrupa Yenilik ve Teknoloji Enstitüsü (The European Institute of Innovation & Technology-EIT) Food, Genç Araştırmacılar ve Yenilikçiler için ‘Yenilikçi Bursu’ Başarısı

*

Gıda sistemlerini daha sürdürülebilir, sağlıklı ve güvenilir hale getirmeyi amaçlayan Avrupa'nın önde gelen gıda inovasyon girişimlerinden olan EIT Food tarafından genç yenilikçiler ve araştırmacılar için oluşturulan ve Genç yenilikçilere ve araştırmacılara iş becerileri kazandırmayı hedefleyen ve doktora derecesine sahip olan veya Yüksek Lisans diploması ve en az 4 yıl tam zamanlı Ar-Ge deneyimi sahibi araştırmacıların başvurabildiği 6 aylık eğitim programı olan EIT Yenilikçi Bursunu (EIT Innovator Fellowship) ülkemizden seçilen 15 kişi arasına girerek Dr.Öğr.Üyesi Muhammed YÜCEER almaya kazandı Akademisyenimiz Dr.Öğr.Üyesi Muhammed YÜCEER 2018 yılındaki İTÜ-Çekirdek’de innoyum ile başlayan start-up girişimcilik yoluculuğu ve BİG BANG başarısı sonrası The European Institute of Innovation & Technology (EIT) Food Tarafından Düzenlenen FOODATHON, gıda alanında yenilikçi fikirlerle dünyayı daha yaşanır bir hale getirmek isteyen herkese açık bir gıda girişimciliği platformunda yer alacaktır. Öğretim Üyemizi tebrik eder çalışmalarında başarılar dileriz.