Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi

Yüksekokulumuz Öğretim Üyesi Doç. Dr. Muhammed YÜCEER'in uluslararası Avrupa Birliği Projesi kabul edildi.

*

Yüksekokulumuz Öğretim Üyesi Doç. Dr. Muhammed YÜCEER'in hazırlamış olduğu uluslararası Erasmus + Avurpa Birliği Projesi kabul edilmiştir. Proje ile ‘HoReCa (Otel, Restoran, Kafe ve İkram) Personelinin Gıda Güvenliği ve Hijyen Uygulamaları ile Niteliklerini Arttırma Stratejileri’ üzerine çalışmalar yürütülecektir.

Üniversitemizin Ortağı OlduğuAB Projesine(Erasmus +)Destek

Slovenska   Polnohospodarska   Univerzita   v   Nitre   (Slovak   University   of   Agriculture   in Nitre)koordinatörlüğünde Üniversitemiz Çanakkale Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü  Öğretim  Üyesi  Doç.  Dr.  Muhammed  YÜCEER  (fikir  sahibi  araştırmacı) yürütücülüğünde,Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cengiz CANER ve Doç. Dr. Çiğdem UYSAL’ın yer aldığı ekip tarafından hazırlanan 2021-1-SK01-KA220-VET-000034652numaralı ve ‘Strategies to Improve the Qualification of Hotel Restaurant Catering Staff on Food Safety and Hygiene Practices’ başlıklı KA220-VET -Cooperation  partnerships  in  vocational education  and  training  kategorisinde  Erasmus  +  Projesi,  156,875  Avro  bütçe  ile  24  ay  süresincedesteklenmeye değer bulundu.

Proje Ortakları:

ISEKI-Food Association –Avusturya

CTNC -Centro Tecnológico Nacional de la Conserva -İspanya

The Polish Farm Advisory and Training Centre –Polonya

Ekler

Proje Kabul Yazısı.pdf