*
Yüksekokulumuz Öğretim Üyesi Doç. Dr. Muhammed YÜCEER'in hazırlamış olduğu uluslararası Erasmus + Avurpa Birliği Projesi kabul edilmiştir. Proje ile ‘HoReCa (Otel, Restoran, Kafe ve İkram) Personelinin Gıda Güvenliği ve Hijyen Uygulamaları ile Niteliklerini Arttırma Stratejileri’ üzerine çalışmalar yürütülecektir.
Üniversitemizin Ortağı OlduğuAB Projesine(Erasmus +)Destek
Slovenska Polnohospodarska Univerzita v Nitre (Slovak University of Agriculture in Nitre)koordinatörlüğünde Üniversitemiz Çanakkale Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Muhammed YÜCEER (fikir sahibi araştırmacı) yürütücülüğünde,Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cengiz CANER ve Doç. Dr. Çiğdem UYSAL’ın yer aldığı ekip tarafından hazırlanan 2021-1-SK01-KA220-VET-000034652numaralı ve ‘Strategies to Improve the Qualification of Hotel Restaurant Catering Staff on Food Safety and Hygiene Practices’ başlıklı KA220-VET -Cooperation partnerships in vocational education and training kategorisinde Erasmus + Projesi, 156,875 Avro bütçe ile 24 ay süresincedesteklenmeye değer bulundu.
Proje Ortakları:
ISEKI-Food Association –Avusturya
CTNC -Centro Tecnológico Nacional de la Conserva -İspanya
The Polish Farm Advisory and Training Centre –Polonya