Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi

Yüksekokulumuz Öğretim Üyesi Doç. Dr. Muhammed YÜCEER’in Ataşehir Belediyesi - AKAGİM Proje Pazarı İş Fikri Yarışması Birinciliği

*

Ataşehir Belediyesine bağlı bir girişimcilik merkezi olan AKAGİM; Teknoloji tabanlı, yenilikçi, gerçekleştirilebilir ve ticari değere sahip iş fikirlerinin değerlendirildiği yarışma, girişimcilik eğitimlerinin, mentörlukların, seminer ve atölyelerin yer aldığı bir kampı da içinde barındırıyor.

Teknoloji tabanlı, yenilikçi ve ticari değere sahip iş fikirlerinin yarıştığı Proje Pazarı İş Fikri Yarışması’na toplam 21 ekip katıldı. İlk elemenin ardından seçilen 14 ekibe online Girişimcilik Kampı eğitimleri ile mentör destekleri verildi ve iş fikirlerini daha da geliştirmeleri sağlandı. Sonrasında yarı final elemelerinde ilk 7’ye kalan ekipler; etkili sunum teknikleri, sunum mentörlüğü ve sunum atölyeleri ile final gününe hazırlandılar. 

AKAGİM Proje Pazarı İş Fikri Final gününde jüri karşısına çıkan ekiplerin yaptıkları sunumlar sonrasında yarışmayı kazanan ilk 3 ekip belirlendi. Değerlendirme sonunda eklem ağrıları için doğal yumurta zarı üretimi sağlayan ‘İnnoyum’ projesi ile Doç. Dr. Muhammed YÜCEER’in ekibi birincilik kazandı. Ekipte Gıda İşleme Bölümümüzün 2020 mezunları arasında yer alan Sağlık ve Gıda Teknikeri Sefanur YAVUZ ile Gıda Teknikeri Lara ÖZMETE yer alıyor. Akademisyenimizi ve mezunlarımızı tebrik ediyoruz.