Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Çanakkale Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü

TÜM HABERLER

Başlık Yayın Tarihi
16 Öğretim Üyemiz Doç. Dr. Muhammed Yüceer’in Egglin Gıda ile Ar-Ge Proje Anlaşması 09.02.2024
17 İç Paydaş Toplantısı 13.06.2023
18 Yüksekokulumuz Öğretim Üyesi Doç. Dr. Muhammed YÜCEER'in uluslararası Avrupa Birliği Projesi kabul edildi. 08.03.2022
19 ÇOMÜ, ISIF’21 Buluş Fuarından 5 Madalya İle Döndü 01.10.2021
20 Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi Programı “Sosyal Sorumluluk Projesi” Etkinliği 01.10.2021
21 Oryantasyon Eğitimi 21.09.2021
22 Gıda İşleme Bölümü / Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi Programı Mezunlar Buluşması 10.08.2021 21.09.2021
23 Bölümümüz öğretim üyesi Doç.Dr. Muhammed YÜCEER yazılarıyla Gıda Mühendisleri Derneği web sitesinde mesleki ve akademik yazmaya başlamıştır. 30.08.2021
24 Gıda Sanayiinde Araştırma ve İnovasyonun Girişimcilikle Buluşması Söyleşisi 16.08.2021
25 Sürdürülebilir Gıda Sistemleri Semineri 16.08.2021
26 Bölüm Öğretim Üyemiz Doç.Dr. Muhammed YÜCEER, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Gıda Topluluğu Kariyer Söyleşisine Konuk Oldu. 15.04.2021
27 Yüksekokulumuz Öğretim Üyesi Doç. Dr. Muhammed YÜCEER’in Ataşehir Belediyesi - AKAGİM Proje Pazarı İş Fikri Yarışması Birinciliği 16.03.2021
28 Dr.Öğr.Üyesi Muhammed YÜCEER'in TÜBİTAK 1501 Sanayi Ar-Ge Projeleri Destekleme Programı Projesi Kabul Edilmiştir 15.01.2021
29 Dr.Öğr.Üyesi Muhammed YÜCEER'e Avrupa İnovasyon Teknolojileri Enstitüsü Gıda Birimi (eit Food) Yenilikçi Burs Programı En İyi İş Fikri ÖDÜLÜ 21.12.2020
30 "Innovation Week IWA 2020" 21.12.2020
Toplam 51 Kayıt