Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi

TÜM HABERLER

Başlık Yayın Tarihi
1 Yüksekokulumuz Öğretim Üyesi Doç. Dr. Muhammed YÜCEER'in uluslararası Avrupa Birliği Projesi kabul edildi. 08.03.2022
2 ÇOMÜ, ISIF’21 Buluş Fuarından 5 Madalya İle Döndü 01.10.2021
3 Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi Programı “Sosyal Sorumluluk Projesi” Etkinliği 01.10.2021
4 Oryantasyon Eğitimi 21.09.2021
5 Gıda İşleme Bölümü / Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi Programı Mezunlar Buluşması 10.08.2021 21.09.2021
6 Bölümümüz öğretim üyesi Doç.Dr. Muhammed YÜCEER yazılarıyla Gıda Mühendisleri Derneği web sitesinde mesleki ve akademik yazmaya başlamıştır. 30.08.2021
7 Gıda Sanayiinde Araştırma ve İnovasyonun Girişimcilikle Buluşması Söyleşisi 16.08.2021
8 Sürdürülebilir Gıda Sistemleri Semineri 16.08.2021
9 Bölüm Öğretim Üyemiz Doç.Dr. Muhammed YÜCEER, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Gıda Topluluğu Kariyer Söyleşisine Konuk Oldu. 15.04.2021
10 Yüksekokulumuz Öğretim Üyesi Doç. Dr. Muhammed YÜCEER’in Ataşehir Belediyesi - AKAGİM Proje Pazarı İş Fikri Yarışması Birinciliği 16.03.2021
11 Dr.Öğr.Üyesi Muhammed YÜCEER'in TÜBİTAK 1501 Sanayi Ar-Ge Projeleri Destekleme Programı Projesi Kabul Edilmiştir 15.01.2021
12 Dr.Öğr.Üyesi Muhammed YÜCEER'e Avrupa İnovasyon Teknolojileri Enstitüsü Gıda Birimi (eit Food) Yenilikçi Burs Programı En İyi İş Fikri ÖDÜLÜ 21.12.2020
13 "Innovation Week IWA 2020" 21.12.2020
14 ‘‘Yumurta ve Yumurta Ürünlerinde Taklit ve Tağşiş‘‘ Konulu Online Seminer 21.12.2020
15 Avrupa Yenilik ve Teknoloji Enstitüsü (The European Institute of Innovation & Technology-EIT) Food, Genç Araştırmacılar ve Yenilikçiler için ‘Yenilikçi Bursu’ Başarısı 06.07.2020
Toplam 34 Kayıt