Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Çanakkale Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü

TÜM HABERLER

Başlık Yayın Tarihi
1 MEDEK Akreditasyon Hazırlıkları Kapsamında Kalite Koordinatörlüğü ile Değerlendirme Toplantısı 25.06.2025
2 MEDEK Akreditasyon Hazırlıkları Kapsamında MEYOK ile Değerlendirme Toplantısı 25.06.2025
3 Bölüm Öğretim Üyemizin TRT Radyo Söyleşisi - 'Mutfakta Doğru Bilinen Yanlışlar' 24.06.2025
4 2209-A Proje Başarısı 18.06.2025
5 Öğrencimizin Erasmus+ Hareketliliği 13.06.2025
6 Üniversite Sanayi İşbirliği Proje Başarısı (Sıvı Yumurtadan Biyoaktif Protein ve Peptit Bileşenlerinin Ayrılmasında Kullanılmak Üzere Biyoteknolojik Prosesler için Özel Filtrasyon Uygulaması) 13.06.2025
7 Üniversite Sanayi İşbirliği Proje Başarısı (Kabuklu Yumurtadan Biyoaktif ve Fonksiyonel Bileşen Ekstraksiyonu Endüstriyel Proses Sistemi Tasarlanması ve Ticarileştirilmesi) 11.06.2025
8 Üniversite-Sanayi İşbirliği; Seminer Faaliyeti 16.05.2025
9 Akademik Danışmanlık Toplantısı 08.05.2025
10 Sektör-ü Gıda VIII Kariyer Etkinliğine Bölüm Öğrencileri ve Akademisyenleri Katıldı 07.05.2025
11 Öğrenci-Mezun Buluşması Gerçekleştirildi 06.05.2025
12 Dış Paydaş Toplantısı 24.04.2025
13 Bölümümüzde 'Gıda Güvenliği ve Catering Sektöründeki Önemi-Güvenli Gıda ve HoReCa Endüstrisi Paneli' gerçekleştirildi 28.02.2025
14 Öğretim Üyemiz Doç. Dr. Muhammed Yüceer’in A.B Gıda ile Ar-Ge Proje Anlaşması 12.02.2024
15 Öğretim Üyemiz Doç. Dr. Muhammed Yüceer’in Egglin Gıda ile Ar-Ge Proje Anlaşması 09.02.2024
Toplam 50 Kayıt