TÜBİTAK, 2238 Girişimcilik ve Yenilikçilik Projeleri Yarışması'na Bölüm öğrencimiz davet aldı

TÜBİTAK, 2238 Girişimcilik ve Yenilikçilik Projeleri 2018/1 dönemi Yarışmasında Gıda İşleme Bölümü 2. sınıf öğrencisi Hilal ASLAN tarafından bölüm akademisyeni Dr.Öğr.Üyesi Muhammed YÜCEER danışmanlığında 'Meyve Dilimlerinin Muhafazası için Yeni ve Fonksiyonel Yumurta Akı Esaslı Spey Kaplama Solüsyonu Geliştirilmesi’ başlıklı proje sunulmuştur. Öğrencimiz İzmir Bölge sergisine davet almış ve 8-10 ekim 2018 tarihlerinde Ege Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi Sanat Galerisinde gerçekleşen Üniversite Proje Yarışmalarında proje çalışması uygulamalı olarak proje standında Hilal ASLAN tarafından sunulmuştur.