Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi

Gıda İşleme Bölümü Öğretim Üyemizin Dr. Muhammed Yüceer'in Kitabı Yayınlandı

*

Yumurta Kitabı Yayınlandı…. YUMURTA VE YUMURTA ÜRÜNLERİ İŞLEME TEKNOLOJİSİ ve UYGULAMALARI kitabı Sidas Medya tarafından yayınlandı. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Çanakkale Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Dr Öğretim Üyesi Muhammed Yüceer tarafından yazılan ve alanında ilk olma özelliğini taşıyan kitap yumurta bilimi ve sektöründe çalışanlar için başucu niteliğinde hazırlandı.  

Kitapta; Dünya’da Yumurta Üretim Alanları ve Üretim Miktarı, Yumurtanın Morfolojik Yapısı, Yumurtanın Kimyasal Bileşimi, Depolama Sürecinde Yumurtada Meydana Gelen Değişmeler, Yumurta Muhafaza Yöntemleri, Yumurta Akının Fonksiyonel Özellikleri, . Yumurtanın Fonksiyonelliğine Etki Eden Faktörler, Yumurta İşleme Prosesi, Yumurta İşlemede Kullanılan Enzimler, Analizler – Uygulamalar konu başlıklarında yumurtaya dair pek çok konu bu kitapta işleniyor.

Öğretim üyemizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.