Ders Kapsamında Öğrencilere Araştırma ve İnceleme Gezisi

*

Gezi kapsamında Çanakkale-Kepez’de bulunan Barış Çeliker Gıda Tarım Hayvancılık San. Tic. Ltd. Şti.’ye ait işletmede bölümümüz 2. sınıf öğrencilerine yönelik Meyve-Sebze Analizleri I dersi kapsamında öğrencilere yönelik araştırma ve inceleme faaliyetleri Dr.Öğr.Üyesi Muhammed YÜCEER refakatinde gerçekleştirildi. Gezide işletmenin turşu imalat hatları, ön hazırlık, kesme, dilimleme, salamura, dolum ve sevkiyat bölümleri ile su hazırlama ünitesi, atık su arıtma ve laboratuvarı gezilerek her bölüm hakkında bilgi alındı.

İşletmede öğrencilere detaylı bilgiler ile pratiğe yönelik anlatımları için İşletme Genel Müdürü Sn. Hüseyin Çetin Bozdemir ve Üretim Müdürü Sn.Filiz Keklik Bozdemir‘ye teşekkür ederiz.