Bölüm öğrencilerimiz “Startup Weekend Güney Marmara 2”ye katıldı

Bölgedeki ikinci Startup Weekend etkinliği olarak; bölgedeki girişimciliğe duyulan ilgiyi arttırmayı, girişimcilerin iş kurma, iş modeli oluşturma ve iş modelini doğru şekilde sunma konusunda bilgi edinmesini ve girişimcilik farkındalığını yaratmayı hedefleyen Girişimcilik Yarışması Startup Weekend 12-13-14 Ekim tarihlerinde, Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) desteğiyle, Çanakkale Üniversitesi Dardanos Yerleşkesi Uygulama Oteli’nde gerçekleşti.

Bölüm 1. sınıf öğrencilerimiz; Sefa Nur YAVUZ, Aysel ÖZEN, Merve Sena YEĞİT, İda ÇİÇEK ve Merve AKYAZI'nın katıldığı ve bölüm akademisyenimiz Dr.Öğr.Üyesi Muhammed YÜCEER danışmanlığında ‘Ambalajını Dönüştür’ projesiyle ekipler kurarak, iş fikirlerini 3 günlük maratonda aldıkları mentörlük ve eğitim desteğiyle geliştirdiler. Böylelikle, yoğunlaştırılmış program ile kazanılan bilgi, iş fikrini test etme ve ekip çalışması deneyiminin, bölüm öğrencilerimizde proje kültürünün gelişmesine önemli katkı sağlamıştır.