Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi

TÜBİTAK, 2238 Girişimcilik ve Yenilikçilik Projeleri Yarışması Proje Sunumları

TÜBİTAK, 2238 Girişimcilik ve Yenilikçilik Projeleri Yarışması Proje Sunumları

TÜBİTAK, 2238 Girişimcilik ve Yenilikçilik Projeleri 2019/1 dönemi Yarışmasında Gıda İşleme Bölümü öğrencileri aşağıdaki proje çalışmalarını sunmuşlardır;

 1. sınıf öğrencisi Mihrap AYTAÇ tarafından bölüm akademisyeni Dr.Öğr.Üyesi Muhammed YÜCEER danışmanlığında ‘Yumurta Kabuğundan Üretilmiş Yüksek Kalsiyumlu ve Mavi Haşhaşlı Ekmek’ başlıklı proje sunulmuştur. 

 1. sınıf öğrencisi Sefanur YAVUZ tarafından bölüm akademisyeni Dr.Öğr.Üyesi Muhammed YÜCEER danışmanlığında ‘Domates Suyu Kullanılarak Alternatif, Katkısız ve Doğal Turşu Suyu Elde Edilmesi ve Elde Edilen Suyun Acı Biber Turşu yapımında Kullanılması’ başlıklı proje sunulmuştur.